Rólam

 Juhász János vagyok, 44 éves és most már Frissítő és relaxáló Svédmasszőr. A masszírozást tavaly nyáron tanultam és kezdtem el Októberben vállalkozóként. Mióta az eszemet tudom, mindig is szerettem, ha engem kényeztetnek, ám egy idő óta rá jöttem arra, hogy nekem is jól esik, ha én is tudok másoknak elégedettséget vagy örömet okozni tudásommal, egyben gyarapítani a tapasztalataimat. Sok mindent csinálhattam volna a tanfolyam helyet, és költhettem volna el a pénzemet. Azonban inkább hallgattam a lelki ismeretemre és támaszkodtam a saját tapasztalatomra is. jövőre vonatkozó terveim között szerepel még a korokan masszázs, tibeti mézes masszázs, valamint a nyírok masszázs, hogy minél több vendégnek tudjak segítséget nyújtani.

Ezen kívül én egy nyugodt természetű, ambiciózus, sok mindenre nyitott, empatikus férfi vagyok, aki szereti a kihívásokat, és készen áll arra, hogy segíthessen annak, aki hozzám fordul segítségért.


Hogy miért épp a svéd masszázssal kezdtem? 

Mert ahogy én tudom, a svéd masszázs az az alap, melyet szinte minden hivatásos masszázsterepauta használ, de a nem hivatásosok számára is könnyen elsajátitható. Barátokon és rokonokon végezhető, jó közérzetjavító és relaxáló hatású. Jótékonyan hat a test minden fizológiai rendszerére, és csodálatosan enyhiti a különféle panaszokat.

© 2016 Masszás. 2085 Pilisvörösvár
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!